Plakater • Frederiksøen

Siden jeg i 2007 udgav bogen »Frederiksøen«, har jeg haft nogle plakat-ideer liggende. To af de færdige indgik i valgkampene i 2009 og 2013. Det skete under slogaen’et »Vores Ø«. Dengang var Perlen i Sundet i boligspekulanters fokus. Et politisk flertal valgte den vej, der har ført til NUL BOLIGER, men et  miks af kultur og erhverv. En proces, der stadig er i rivende udvikling og nyder stor politisk bevågenhed.


 

Op til messen »Jul på Værftet« har jeg realiseret en anden plakat-idé. For en halv snes år siden mødte jeg en mand, der var værftsarbejder under krigen. Han flyttede til Norge, skiftede erhverv og blev reklamebureaudirektør. Inden sin død  genoplivede han værft-kollernes krig mod den tyske besættelsesmagt og tegnede den minutiøst.
I den kommende tid vil jeg samle materiale til fortællingen om værftarbejdernes krig. Et hidtil uset, men meget spektakulært afsnit af frihedskampen i De fem Forbandede År. For at finansiere bog og film, er det mit håb, at plakaterne vækker interesse blandt de mange svendborgensere, der har haft familiemedlemmer på Frederiksøen.
Denne prototype, hvor min onkel, maskinarbejder Sejer Simonsens, navn er på plakaten, kan bestilles i ét eksemplar ad gangen med navn på dit familiemedlem – eller dig selv. Plakaten kan fås i formaterne A3, A2 og den store A1. Du kan bestille i formularen til højre

Med hilsen fra Frederiksøen og Bjarne Bekker
frederiksøen.dk  • Pris: 0,00 kr.
    Prisen fremgår når du vælger plakat og evt. forsendelse.
  • 0,00 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.