Skriv din egen bog i mit lille, private paradis


Den, der har sejlet fra hovedbyen Pigadia op til lille, vidunderlige og uberørte Diafani, har kun én ting i hovedet: At komme tilbage igen! Hvis du ikke tror på mig, så tag med på forfatterkursus i juni 2018. Vi bliver otte deltagere og tre undervisere. Der arbejdes fem timer om dagen, men med to udflugter, middage på syv forskellige restauranter i Diafani og i den årtusindgamle bjergby Olympos. Du medbringer din laptop og skriver i ugens løb dine erindringer under professionel vejledning.

 

Ved hjemkomsten ligger bogen klar hos håndbogbinderiet Weber og Poulsen i Svendborg. Makaimum 60 sider A4 tværformat med helbind i læder. Præget forfatternavn i guldtryk på forside og rygtitel. Vi bor hos Flora og Minas i Dorana Studios. Minas er murer og har bogstavelig talt selv bygget sin virksomhed. Der er en fascinerende udsigt fra de store terrasser over havet og badestranden. Lejlighederne er udstyret med køkken, så vi eventuelt selv kan lave frokost med lokale råvarer – der leveres i salgsvogn hver morgen…
Dorana-udsigt

 


Alt dette for kun 6.450 kr. i Storytelling Karpathos


 • Fly til Karpathos fra Kastrup..

 • Udflugtsbåd fra Pigadia op langs kysten til Diafani (1 time)

 • Syv nætter hos Flora og Minas på Dorana Studios (ekstra for enkeltværelse).

 • Morgenbuffét og morgensang hos Flora kl. 8.30. Tag Højskolesangbogen med.

 • Heldagsudflugt til oltidsbyen Saria med Captain Manolis. Vi fanger tun til aftenens middag.

 • Aftenudflugt med Zorbadans og gensidig underholdning. Vi synger danske sømandssange.

 • Undervisning i menighedslokalet under kirken fra det 10. århundrede kl. 10-12 og 15-18.

 • Hver aften kl. 20 græsk middag på syv udvalgte, familiedrevne tavernaer i Diafani og Olympos.

 • De otte deltagere samles i løbet af vinteren til optaktsmøder i Skårupøre.

 • Et eksemplar af din egen unikke bog i læderbind, skabt under forfatterkurset. Flere kan tilkøbes á 250 kr.

 • Samlet pris for fly, ophold, mad, udflugter, undervisning – men uden drikkevarer (øens vine er billige).


Dorana-udsigt2


Programmet er fastlagt med plads til justeringer. Detaljeret udgave med tidspunkter kan rekvireres. Kontakt mig gerne på kuponen til højre, send mail til bjarne@bekker.dk – eller giv mig et ring på 4037 4038.


Vi starter og slutter ugen med surpriceparty. Her er de fem andre kulinariske oplevelser


Blue-Cafe-bb

HVORDAN BLUE CAFÈ har fået sit navn, kan der ikke være megen tvivl om. Når du ankommer med båden fra Pigadia, går du en halv snes meter ind ad molen og direkte ind i til Billy og hans bedre halvdel Evgenia. Blue Café er den eneste restaurant i Diafani, der hart åbent hele året. Udsigten her er fra Bord 41 – min yndlingsplacering på promenaden i Diafani.

Bupi-keld

RAHATI RESTAURANT ligger direkte på strandpromenaden et stenkast fra broen, hvor vi ankommer med båden fra Pigadia. Det er en af de restauranter, vi skal spise på i ugen. Der er også her mange lokale beboere hygger sig på terrassen. Med i menuen er solseng og de hyggelige parasoller 😉

Udsigt-spillested

CORALI RESTAURANT ligger også på havnepromenaden, ikke langt fra anløbsmolen. Ud over den fortræffelige lokale mad er Corali også Diafanis livfulde spillested, hvor man helt sikkert kan møde værten og lytte til ham og vennernes traditionelle græske musik.

Taverna-Avlona

TAVERNA AVLONA er den mindste af de restauranter, hvor vi skal indtage en af ugens dínéer. Den ligger i en meget lille bjerglandsby mellem Diafani og Olympos. På taverna Avlona er maden økologisk og aldeles velsmagende, tilberedt af familien – og serveret med musik af »husorkestret«.

Solnedgang-Zefiros

RESTAURANT ZEFIROS. Den, der ikke har set solnedgangen fra tagterrassen på Zefiros, og nydt restauratør Georgia Fourtinas græske specialiteter, har ikke levet! Sådan siger internationale gæster, der vender tilbage år efter år. Deltagerne i »Storyteller Karpathos 2017« får selvfølgelig oplevelsen. Hjørnebordet er iøvrigt mit stambord;-)